Doelgroepen

Bij Van Waarde begrijpen we dat elke werknemer een unieke achtergrond en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we gespecialiseerde begeleiding en ondersteuning aan verschillende doelgroepen. Onze specialiteit is het helpen overbruggen van een afstand tot de arbeidsmarkt.

Heb je een WIA-status? Onze experts staan klaar om je te helpen bij het verkennen van je kansen op de arbeidsmarkt en het vinden van een baan die aansluit bij je capaciteiten en mogelijkheden en waar rekening wordt gehouden met je beperkingen.

Heb je een WAJONG-status met arbeidsvermogen? Bij Van Waarde ondersteunen we je graag bij het vinden van een passende baan.

Bij Van Waarde begrijpen we dat jij als werkzoekende met een Indicatie Banenafspraak, een steuntje in de rug kan gebruiken.

Als je een WIA, WAJONG of Indicatie Banenafspraak hebt, kunnen we in de meeste gevallen voor jou Van Waarde zijn. We openen deuren voor jou en nemen drempels weg om (weer) aan het werk te (kunnen) gaan.

We bedienen veel verschillende mensen. We hebben kennis en expertise in huis op gebied van een aantal overlappende kenmerken en eigenschappen van mensen met of zonder diagnose of aandoening, en waar zoal rekening mee te houden in het vinden en behouden van werk.

Heb je niet een van deze genoemde statussen, maar ervaar je wel een afstand tot de arbeidsmarkt, neem dan zeker contact met ons op om te ontdekken of we iets voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op
Ga naar de inhoud