Met Van Waarde duurzaam aan het werk

Heb je een Indicatie Banenafspraak, een Wajong uitkering of heb een WIA uitkering? Dan heb je wellicht wat extra hulp nodig bij het vinden van een baan die past bij jouw persoonlijkheid en belastbaarheid. Dan heb ik positief nieuws voor je. Hiervoor kan je bij ons terecht. We helpen je graag verder en komen graag met jou in gesprek!

Van Waarde heeft namelijk een groot netwerk van werkgevers die betaalde vacatures hebben voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn banen bij reguliere werkgevers maar wel zo ingericht dat er bijvoorbeeld extra begeleiding aanwezig is of dat de functie is aangepast op specifieke wensen en belastbaarheid.

Ons doel is om een duurzame werkplek voor jou te vinden waar jij kan groeien als persoon en als werknemer. We willen jou helpen te bouwen aan jouw toekomst op de arbeidsmarkt. We zorgen dat alles netjes geregeld wordt met een arbeidscontract en jouw salaris. Je hebt één aanspreekpunt voor al je vragen of je salaris, verlof, contract et cetera.

Als we die passende werkplek voor jou hebben gevonden dan zorgen we voor een kundige jobcoach die jou begeleid op het gebied van werk, jouw persoonlijk klankbord.

Voordelen van werken via Van Waarde:

Een leuke en passende baan waar jij je verder kunt ontwikkelen
Een detacheringsovereenkomst van minimaal 6 maanden
Gegarandeerde ondersteuning door een jobcoach
Tijdige en betrouwbare salarisuitbetaling
Alles wordt in begrijpelijke taal met jou afgesproken
Je hebt één aanspreekpunt voor al je vragen

Benieuwd hoe Van Waarde jou kan helpen?

Ga naar de inhoud