Missie & Visie

Steeds meer werkgevers zijn bereid om medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt structureel onderdeel te maken van hun organisatie. Doorlopend ontmoeten we werkgevers die hier intrinsiek mee aan de slag willen gaan. Dit geeft ons iedere dag weer veel energie!

Vanzelfsprekend zijn er ook werkgevers die deze stap nog niet durven te maken. Zij zien op tegen de papieren rompslomp van het inregelen van subsidies, maar ook het bieden van de juiste begeleiding en de diverse risico’s van het juridisch werkgeverschap. Hierdoor ontstaat terughoudendheid om medewerkers uit de participatie-doelgroepen zelf op de loonlijst te zetten. Met als gevolg dat veel kansen blijven liggen voor deze groepen mensen die heel graag willen werken.

Om deze werkgevers toch enthousiast te maken en over de streep te trekken is in 2011 Van Waarde als sociaal detacheringsbureau opgericht. Van Waarde wil door het overnemen van het juridisch werkgeverschap en het bieden van vakkundige ondersteuning (jobcoaching) alle drempels wegnemen. Onze missie is om hierdoor meer arbeidsplaatsen creëren voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Not for profit

Van Waarde is een not for profit organisatie en onderdeel van Re-integratiebureau JobUp. Dat wil zeggen dat we geen directe winstdoelstelling hebben maar dat we wel professioneel en financieel rendabel moeten werken om onze sociale doelstellingen te realiseren. Ondernemers betalen ons een all-in detacheringstarief. Alle subsidies vanuit UWV of gemeente zijn hierin ten gunste van de ondernemer verwerkt. 

SROI ontzorging

Vanuit deze missie helpen we ook ondernemers hiermee bij het invullen van hun SROI-verplichtingen. Lees hier meer over onze SROI dienstverlening.

Maak kennis met ons team

Carmen van Heteren

[email protected]

0682054003

Gerben Verwoert

[email protected]

0682616102

Martijn Nijhoff

[email protected]

0651909657

Werken bij Van Waarde?

Op het moment zijn dit onze vacatures:

Vacature Sociaal Intercedent (32-40 uur p.w.)
Ga naar de inhoud